Полагане на винилова настилка във физкултурен салон в гр. Белово

Полагане на винилова настилка във физкултурен салон в гр. Белово

Представяме ви успешното изпълнение на проект за полагане на винилова настилка във физкултурен салон в училището в град. Белово. Този проект представлява важна стъпка към създаването на съвременно и функционално пространство за физическа активност и спорт на учениците в общността.

Виниловата настилка бе осигурена от Diasflooring, а полагането на самата настилка бе поверeно на специалистите от Dias Playgrounds.

Особености на обекта

Физкултурният салон е с игрална площ от 220 квадратни метра, като екипът на терен  трябваше да се погрижи за внимателната инсталация на винилова настилка, която не само е изключително издръжлива, но и предоставя идеални условия за спортни игри, тренировки и практикуване на най-различни спортове.

Първоначално бяха премахнати останките от целия предишен под в салонa, субстратът бе подготвен, изравнен и почистен – готов за полагане на настилката. Настилката бе положена по стандартен начин, според предписанията за инсталация на този вид спортни винилови настилки.

Предимства на виниловите настилки за спортни салони

Виниловият под се характеризира с устойчивост на натоварвания и лесна поддръжка, което я прави отличен избор за физкултурни салони. Важно е да се подчертае, че виниловата настилка се предлага в различни дизайни и цветове, което позволява персонализиране на пространството и създаване на вдъхновяваща обстановка за тренировки.

За този проект бе избрана синя винилова настилка, която след полагането бе разчертана, така че в салона да може да се играе баскетбол, волейбол, хандбал, бадминтон, но спокойно може да се играе минифутбол, или да се практикуват и други спортове от страна на учениците и да се организират масови спортни прояви.

DiasSport и Diasflooring си сътрудничат за създаването на практични, ефективни, сигурни и издръжливи спортни площи. Потърсете ни за проекти, които изискват направата на специфични настилки независимо дали са вътрешни и ли външни.