Полагане на каучукови плочки на тераса в детски център в София

Полагане на каучукови плочки на тераса в детски център в София

Полагане на каучукови плочки на тераса в детски център в София

Майсторите на Dias Playgrounds завършиха полагането на каучукови плочи при един от входовете на детски център – конкретно при терасата. Сътрудничеството на компанията изпълнител на спортни и детски площадки с вносителите на настилки Diasflooring беше на изключително ниво – избор на подходяща настилка, доставка на обекта, монтаж на каучукови плочки.

Задачата, която предстоеше, изискваше специфични знания за полагане на каучукови плочи и изпълнителни умения, тъй като терасата трябваше да бъде изпълнена, така че да предостави  ново пространство за безопасна игра на децата. Екипът от професионалисти на Dias Playgrounds с голям опит в подобни проекти изпълни задачата с изключително внимание към детайлите и висок професионализъм.

Особеност на обекта


Терасата се намира при един от входовете на детски център в София. Тя е повдигната на 2 метра от земята и е с обща площ 82 кв. метра. Изпълнението бе извършено бързо и качествено, като първо бяха избрани каучуковите плочи – те са в два цвята – червени и черни. След това беше подготвена повърхността на терасата, Беше почистена и изсушена, така че да се монтират каучуковите плочи.

Предимства на каучуковите плочи при този обект

Използваните каучукови плочи са висококачествени и осигуряват поне три предимства при представения обект. Каучуковите плочи са издръжливи и дълготрайни, и ще поемата ежедневния трафик и играта на децата за дълъг период от време.

Каучуковите плочи са водоустойчиви и се почистват лесно, така че тази им характеристика ще осигури още едно предимство на персонала обслужващ детския център.

Плочите от каучук са с антислип функция, което осигурява на децата безопасно място за игра и ходене на децата дори и при влажни и дъждовни дни.

полагане на каучукови плочки на детска площадка

Благодарни сме за доверието на собствениците на детския център, и се радваме, че можахме да спомогнем за създаването на безопасно и забавно място за децата. Ако и вие имате подобен проект или нужда от наши строителни услуги, не се колебайте да се свържете с нас.