Футболно и баскетболно игрище с изкуствена трева в с. Црънча

Футболно и баскетболно игрище с изкуствена трева в с. Црънча

С удоволствие представяме успешното изпълнение на проект за изграждане на футболно и баскетболно игрище с настилка от изкуствена трева, върху площи с общ размер от 800 квадратни метра в село Црънча. Този амбициозен проект предостави възможността на двете компании Dias Flooring (доставчик на настилката) и Dias Playground (изпълнител на проекта), да изпълнят своите задачи.

С изпълнението на обекта, нашият екип от майстори на терен, допринесохме за развитието на спорта и рекреацията в общността, като предоставихме две напълно нови и качествени изпълнени игрални площадки.

Изпълнение на задачата – създаване на футболно и баскетболно игрище с изкуствена трева

Една от ключовите части на този проект беше монтажът на изкуствената трева, която да предостави идеални условия за футбол и баскетбол – без да изисква огромни разходи на поръчителите на обектите.Изкуствената тревна настилка е изключително издръжлива и осигурява отлично покритие за спортните състезания и спортни игрища. Тя също така изисква минимална поддръжка, което гарантира дългосрочна устойчивост и функционалност на игрището.

Екипът от професионалисти на обекта се погрижи за всеки етап на проекта, включително и за качественото полагане на изкуствената трева. Нашата цел беше да предоставим игрища, което не само отговаря на всички стандарти, но също така и да се впише хармонично в околната среда, предоставяйки комфорт и удоволствие на спортния опит. Настилките от Dias Flooring бяха с отлично качество, което ще допринесе за дълготрайността на обектите.

Баскетболното игрище бе изпълнено с червена изкуствена трева, то е по-многофункционално и може да осигури среда за повече спортове, волейбол, джитбол, бадминтон на открито и други.

Футболното спортно игрище бе направено със зелена изкуствена трева, както подобава на играта. Така игрището предостави отлични условия за игра на мини футбол. Редом с изпълнението на игрищата, площта около двете игрища също бе облагородена. 

Ако и вие имате подобни строителни предизвикателства или нужда от наши услуги, не се колебайте да се свържете с Dias Playground. Ние работим, за да реализираме Вашите проекти.