Направа на детски кът в София с каучукови плочи

Направа на детски кът в София с каучукови плочи

Изпълнение на детски кът в София с каучукови плочи от Dias Playground

Не липсват детски площадки и места за игра на децата в София, но по-скоро на повечето места, те не са обезопасени добре и не осигуряват максимално удобство за децата по време на игра. Изграждането на детски кът в София с каучукови плочи е стъпка в правилната посока, именно заради осигуряването на настилка, която да е безопасна, издръжлива и лесна за поддръжка. Проектът стана за възможен за изпълнение благодарение и на компанията Dias Flooring, които доставиха на обекта качествени каучукови плочи предназначение за външни спортни и развлекателни обекти.

Особености на обекта

С площ от 45 квадратни метра, детският кът не представляваше трудност за майсторите на Dias Playground, които изграждат самите настилки. Оборудването с каучуковите плочи бе осигурено от Dias Flooring, които са вносители на най-качествените спортни настилки в страната.

Направа на детски кът с каучукови плочи в София

Изпълнението на задачата да се направи сигурен детски кът премина рутинно. Първо без почистена и подготвена повърхността на площадката за инсталация на каучуковите плочи. След това  самите висококачествени каучукови плочи бяха положение според технологията. Крайният резултат е настилка с изключителна издръжливост на амортизация. Редом с това този вид подово покритие е специално проектирано, за да предпазва децата от наранявания по време на игра и активност.

Предимства на каучуковите плочки за този обект

Каучуковите плочи се отличават със своята устойчивост на удари и на тежки натоварвания, като същевременно предоставят мека и комфортна повърхност за игра. Те също така са лесни за почистване и поддържане, което ги прави идеален избор за детски кътове.

Предимството на тази площадка е, че тя бе направена в близост до игралната площ с пързалки и други детски забавления, така че тя осигурява допълнително пространство за най-различни игри. Dias Playground освен, че изпълняваме настилките при такъв вид обекти, доставяме оборудване за детски площадки, за направата на детски кът, за направата на спортни площадки, където децата могат да играят на вола.

Ако имате нужда от направата на подобни обекти с площадки за игра, спортни площадки, терени за спорт на открито, свържете се с нас.